massasje

Utvidet massasjetilbud på Helsesenter i Bergen

Flere og flere ser nytten av massasje for økt beveglighet og velvære. Det er derfor kjekt å samarbeide med kollega Dagfinn Brekke for å kunne ønske enda flere pasienter velkommen til massasjetilbud.

Massasje øker blod- og lymfesirkulasjon, strekker muskler og løser opp arrvev, øker bevegelse i leddene og stimulerer nervesystemet. Massasje øker tilstrømning av næringsstoffer og tømming av avfallsstoffer i muskler og vev. Massasje stimulerer de sensoriske reseptorene i huden og det underliggende vevet. Jfr. NOU 1998:21 Alternativ medisin

Dagfinn har massasjeutdanning fra Institutt for helhetsmedisin og er medlem i Norges massasjeforbund. Svein er utdannet homøopat og har gjennomgått massasjekurs ved MTT kompetansesenter og er medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.

Sammen ønsker vi å være et godt team for et utvidet massasjetilbud på Helsesenter i Bergen i Lodin Lepps gate 2B tre ettermiddager/kvelder i uka.

  • Dagfinn tilbyr massasjetimer ettermiddag/kveld på torsdager
  • Svein tilbyr massasjetimer ettermiddag/kveld på mandager og onsdager

Vi utfører klassisk massasjeterapi, idrettsmassasje og avspenningsmassasje – alt etter behov og helsetilstand. Massasjebehandlinger fra 30 til 90 minutter.

Se mer informasjon om massasjebehandlinger