Artikler

massasje, Psykisk helse

Naturterapi og psykisk helse

En av fem i Norge opplever diskriminering på bakgrunn av sykdom, kjønn, alder, etnisk opprinnelse eller seksuell identitet. Personer som er utsatt for diskriminering har høyere risiko for å utvikle depresjon, angst og psykiske plager.

massasje

Barn og massasje

Berøringssansen er en av de første sansene vi utvikler og er avgjørende for barnets utvikling. Massasje gir en følelse av velvære og påvirker helsetilstanden.

Barn og ungdom, homøopati, massasje, rabatt/tilbud

20 % rabatt for barn, studenter og seniorer

Fast 20 % rabatt på all behandling til barn under 16 år, til studenter, til de som har honnørkort og til seniorer fra 67 år og oppover. Det samme gjelder ved firmaavtale.

homøopati

Den plagsomme pollenallergien

Blomstrende vårblomster signaliserer begynnelsen av våren, men for mange betyr de også starten på en plagsom allergisesong. Stadig flere reagerer allergisk på proteiner som finnes i pollen fra enkelte trær og noen typer gress.

Aromaterapi

Fem vesentlige punkter for vellykket bruk av eteriske oljer

Robert Tisserand, rektor ved Tisserand Institutes, har skrevet en artikkel som gir et godt bilde av aromaterapeutisk behandling av enkeltindivider og aromaterapeutens utfordringer og muligheter, sammenlignet med utvikling av kommersielle velværeprodukter og dufter til bruk for mange tusen mennesker.

Aromaterapi

Trygg bruk av eteriske oljer

Økt kunnskap om eteriske oljers kjemiske sammensetninger og egenskaper og bedre informasjon om sikkerhetstiltak ved bruk, vil forhindre uønskede bivirkninger og skader ved bruk.

massasje

Morsdags- eller valentindagsgave?

Vi alle trenger litt velværebehandling. Hvorfor ikke gi din partner en litt utradisjonell gave?

Naturterapi

Hvorfor velger jeg tittelen naturterapeut?

Min erfaring i møte med pasienter har slipt og formet min terapeutiske hverdag til å passe en ny virkelighet og tilby ulike terapiformer.

Helsepolitikk

En solid fagorganisasjon skaper økt trygghet

NNHs styreleder John Petter Lindeland er oppnevnt som representant for alternative behandlerforbund i senterrådet for Nasjonalt forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin.