Artikler

rabatt/tilbud

20 % juni-rabatt!

Jeg gir 20 % rabatt på all behandling i juni - både homøopati, aromaterapi og massasje. Velg terapeut Svein, ønsket behandling og tidspunkt. Rabatten blir trukket fra ved betaling. Velkommen til behandling i Lodin Lepps gate 2B på Bryggen!

homøopati

Den plagsomme pollenallergien

Blomstrende vårblomster signaliserer begynnelsen av våren, men for mange betyr de også starten på en plagsom allergisesong. Stadig flere reagerer allergisk på proteiner som finnes i pollen fra enkelte trær og noen typer gress.

Barn og ungdom, homøopati, massasje, rabatt/tilbud

20 % rabatt for barn, studenter og seniorer

Massør Dagfinn Brekke og naturterapeut Svein Johannessen gir 20 % rabatt på all behandling til barn under 16 år, til studenter, til de som har honnørkort og til seniorer fra 67 år og oppover. Det samme gjelder ved firmaavtale

Aromaterapi

Fem vesentlige punkter for vellykket bruk av eteriske oljer

Robert Tisserand, rektor ved Tisserand Institutes, har skrevet en artikkel som gir et godt bilde av aromaterapeutisk behandling av enkeltindivider og aromaterapeutens utfordringer og muligheter, sammenlignet med utvikling av kommersielle velværeprodukter og dufter til bruk for mange tusen mennesker.

Aromaterapi

Trygg bruk av eteriske oljer

Økt kunnskap om eteriske oljers kjemiske sammensetninger og egenskaper og bedre informasjon om sikkerhetstiltak ved bruk, vil forhindre uønskede bivirkninger og skader ved bruk.

massasje

Barn og massasje

Berøringssansen er en av de første sansene vi utvikler og er avgjørende for barnets utvikling. Massasje gir en følelse av velvære og påvirker helsetilstanden.

massasje

Morsdags- eller valentindagsgave?

Vi alle trenger litt velværebehandling. Hvorfor ikke gi din partner en litt utradisjonell gave?

Mannehelse

Movemberkampanje – 30 % rabatt i november!

Med Movemberkampanjen ønsker jeg å rette fokus på at også gutter og menn kan oppsøke naturterapeutiske helsetjenester og oppleve den gevinsten man kan få ved å gjøre noe med egen helse.

Psykisk helse

50 % rabatt på all massasje på Verdensdagen for psykisk helse!

I forbindelse med Verdensdagen for pyskisk helse tilbyr jeg 50 % rabatt på all massasjebehandling 10. oktober.

Naturterapi

Hvorfor velger jeg tittelen naturterapeut?

Min erfaring i møte med pasienter har slipt og formet min terapeutiske hverdag til å passe en ny virkelighet og tilby ulike terapiformer.